Teodora Ćitić iz Valjeva pobednica je izbora Bazarovog lica 2017.

Luz 2018

Posle punih 19 godina pauze, Bazar je oživeo svoju nekadašnju kultnu manifestaciju i ponovo održao izbor lica godine koje je donelo mnogo uzbuđenja finalistkinjama, ali i svima koji su učestvovali u organizaciji ovog događaja.

Izbor je održan 12. maja u hotelu Radisson Blu, u prisustvu mnogobrojnih javnih ličnosti i prijatelja Bazara. Bilo je to veče za pamćenje, veče mladosti i lepote, lepih uspomena i emocija.

Glavnu titulu, Bazarovo lice 2017. godine, ponela je dvadesetogodišnja Teodora Ćitić iz Valjeva, kojoj će ova pobeda doneti naslovnu stranu i modni editorijal u Bazaru, ugovor sa modnom agencijom Fox, zvaničnim partnerom ove manifestacije, kao i ugovor sa modnom agencijom Wave iz Milana.

Sofija Avramović i Jovana Ćulibrk podelile su titulu Bazarovo lice šarma, dok su Tamara Kostić i Tea Despotović ravnopravno podelile titulu Bazarovo lice fotogeničnosti. Ali, tu nije bio kraj nagradama: žiri je, van kategorije, rešio da nagradi i Nađu Ivanović i Milicu Milović, koje su dobile angažman u Istanbulu preko modne agencije Ace.


 Izdanja

Stampa
Politika Zurnal Ilustrovana